Biografija

Rusija bend je nastao u maju 1997. godine. Prvu svirku pod tim imenom zasvirao je za praznik rada u restoranu Moravska noć – Svilajnac. Od tada, pa sve do polovine 2002. godine Rusija bend uspešno nastupa po raznim eminentnim hotelima, restoranima, letovalištima i ski centrima širom regiona.

Krajem aprila okupljena je nova ekipa od sedam iskusnih pevača, pevačica i muzičara koji su večito nasmejani i raspoloženi za dobru zabavu. Ovoga puta bend nastavlja svoju uspešnu tradiciju svirajući uglavnom svadbe, razna veselja i vaše organizovane žurke. Prošlo je do sad 10 godina, a mi smo bogatiji od mnogih iskustvom i radom u nepromenjenom sastavu. I dalje smo raspoloženi za novo druženje sa vama.

Unapred se radujemo svakom vašem pozivu.

ZAJEDNO SMO SKUPA


Članovi Rusija benda su:

Previous Next

LJiljana VUJAKLIJA - Ljilja

Pevačica

Pevačica i fajter u frontu dobrog raspoloženja. Peva od malih nogu. Iako je mlada ima bogatu karijeru i mnoštvo obožavalaca. 10 godina sa Rusija bendom

Aleksandra Kopić

Flauta, saksofon, vokal

Najmladji clan i dragulj naseg benda. Ima divno iskustvo u oblasti kulture i muzike.Uspesan je student zavrsne godine muzicke Akademije u Noviom Sadu. Njenitonovi daju posebnu plemenitost nasem bendu.

Radovan Ćulibrk - Sorka

Pevač

Frontmen sa bogatim iskustvom i još bogatijim repertoarom. Nasmejan, vedar i raspoložen da se uvek svi dobro zabavimo. 10 godina sa Rusija bendom.

Danilo Popović - Dane

Bas gitara, vokal

U stvari, Danac je, zapravo, violinista, ali se još uvek nije popeo na krov. Uspešno je svirao sa mnogim rock bendovima,a ima i bogato iskustvo u studijskom radu. Roker u duši, ali i narodnjak na delu. 16 godina sa Rusija bendom. Danac – Profesionalac.

Petar Filipović - Gile

Bubnjevi, vokal, šef benda

Organizator mnogih proba, nastupa, kao i stilista našeg repertoara. Bogato muzičko iskustvo. 16 godina rada sa Rusija bendom.
- Zajedno smo skupa -

Damir Milošević - Profa

Klavijature, vokal

Redovan profesor harmonike u muzičkoj školi. Osnivač je najuspešnije muzičke radionice na ovim prostorima - DO-RE-MI. Dirigent i priznata ličnost u muzičkom svetu. Dug staž u Alegru, pa zatim 10 godina u Rusija bendu, govore dosta o njegovoj ljubavi prema ovom poslu. U par reči – tezgaroš u duši.

Dalibor Rakovac

Klavijature, harmonika

Rođen kao harmonikaš, ali je odličan klavijaturista, programer. Godinama je radio sa mnogim kulturno-umetničkim društvima kao stručni korepetitor. Svoje veliko iskustvo u poznavanju narodne i etno kulture bogato prenosi u svoj bend. 10 godina sa Rusija bendom.